Nvidia Shield stöder för tillfället är PS5 DualSense även den nya Xbox-styrenheten

I form av ersätta 8.8.2, Nvidia Shield även har börjat stödja det efterföljande generations konsolstyrenheter, specifikt DualSense resten av PS5 även Xbox Series X- även S-kontroller (i sanningen dessutom användbar via Xbox One även via datasystemhögtalare). Kunders närma sig ha förmågan att för att använda sig av dem i ett försök att spela kompatibla Android-titlar och människor som ingår inom GeForce Now-prenumerationen.
Anslutningen resten av den 2 styrenheterna ta sig an Nvidia Shield sker hela genom Blåtand. Titta på DualSense bör du kan bevara ned PlayStation- även Share / Clip-knapparna i ett försök att starta föreningen. Titta på Xbox-kontrollen behåller du kan bara för att ned parningsknappen.
“använd Control4-fjärrkontrollen eller appen i ett försök att navigera inom din system även starta installerade appar omedelbart.”
Systemet uppdaterades dessutom via säkerhetskorrigeringen vänta Android inom december 2020 även fick hjälp vänta nya njuter:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 + 18 =