Leicester vandrar höjden inom Premier League genom användning av seger genom Chelsea


LEICESTER Gå toppen resten av Premier League genom användning av seger genom Chelsea på King Power Stadium
Leicester City återvände ännu en toppmötet inom Premier League genom användning av det finns en en trendig 2-0-seger genom det finns en ganska mycket dålig Chelsea-sida på King Power Stadium på tisdagskvällen (19 januari).
Wilfred Ndidi har varit den primära för att slog, efter bara för att sex min, dessutom slog kommer in bollen inom webben i riktning bort stolpen, dessutom rävarna hade olyckligt är benägna att för att inte förvärva möjligheten är benägna att gå två nämner genom användning av ett straffrop efter är benägna att Christian Pulisic foulats resten av Jonny Evans , bara för att i ett försök att VAR jag skulle inte styra kontakten gjordes utomhus straffområdet.
__________________________________________________________
Chelsea-målvakt Edouard Mendy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 + 5 =