Rustler (Grand Theft Horse) Släppdatum se fram emot Early Access såväl som speltrailer

Jutsu Games meddelade i form av ett lustigt bo rörelse trailer släppdatum se fram emot versionen resten av Early Access resten av Rustler (Grand Theft Horse). På detta isometriska njuter, tydligt inspirerat resten av det finns en klassiker för att GTA 2, närma sig på Steam inom det finns en Early Access-version den 18 februari 2021.
Hela genom den denna sort behaglig videon behöver den polska utvecklaren ge spelaren det finns en begreppet i fråga om vad han kommer göra inom Rustler (Grand Theft Horse). För att vi uttalas till en början är att markera ett klassiskt actionspel i form av isometrisk vy under vilket måste du gå hela inom det finns en {stad}, stjäla transportmedel såväl som berika dig mått.
Den viktigaste skillnaden i form av GTA 2 är är benägna att som ersättare med tanke på vara fängelse inom det finns en amerikansk metropol närma sig du kan är benägna att vara det finns en medeltida mobbare, vars mål som är att förverkliga tarmarna resten av det finns en prinsessa såväl som slå dig ner se fram emot hela tiden.
Se fram emot för att vidta åtgärder bör mannen sin helhelt enkelt vinna Stor turnering såväl som besegra alla de de som massiva krigare för att anmäler sig. Med tanke på förvärva prinsessans hand är ändå alla sakerna tillåtet. Den här typen bör då Il Tizio stjäla hästar, råna execs såväl som klättra på toppen resten av underjorden med tanke på förvärva sitt mål som.
Med tanke på börja dela kolla in spelets kvaliteter, Jutsu Games har släppt Rustlers (Grand Theft Horse) prolog på Steam, samtidigt som det efterföljande månad är att markera genomförbar är benägna att spela versionen Tidig , med tanke på ge det finns en hand ta sig an studion med tanke på avfärda defekterna såväl som utöka spelmekaniken.
Kommer du att kunna för att hitta Steam-sidan Rustler (Grand Theft Horse) på denna adress.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × five =