David Beckhams Inter Miami CF utser Phil Neville ytterligare huvudtränare

DAVID Beckhams Inter Miami CF utser Phil Neville för att klubbens huvudtränare – timmar efter är benägna att mannen avgått för att Storbritannien Damlagets chef

Inter Miami CF meddelade nuförtiden (18 januari) är benägna att man även har utsett Phil Neville för att huvudtränare gå igenom 2021 Major League Soccer säsongen (MLS). Nevilles öka ytterligare klubben väntar på är benägna att mannen kommer att få sitt arbetsvisum. Tillkännagivandet kommer efter det tillkännagavs att han lämnade sin roll i det engelska kvinnliga laget idag med omedelbar verkan.

David Beckham, länge kompisändringar ytterligare Phil Neville, och därav Inter Miami CF-delägare uttalas: ”Jag väldigt är inte nöjd via den ledarskapsgrupp för att vi ‘ ve skapat med tanke på leda laget en gång vi bläddrar på sidan efter vår första säsong och därav sitta upp för förvärva Chris och därav Phil närma sig snabbt via oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *