Apple utvecklar det finns en vändskärm titta på iPhone

Apple även har det finns en design för att gör att markera potentiellt att ge det finns en hopfällbar skärmtelefon men även utvecklar för tillfället det finns en prototyp resten av det finns en sådan maskin.

Den ultimata versionen resten av enheten är troligen ett antal 12 månader borta, däremot Apple uföra arbeten genom användning av tenderar att växande det finns en prototyp inom avsikt att leverera det finns en en annan smartphone men även vädja till köpare som kan vara uttråkade resten av prylar genom användning av verkar större skärmar.

 

Apples mål som är tenderar att växande det finns en telefonlag genom användning av ett “skäligen osynligt gångjärn”, för att är redo att vikas men även även har måtten på iPhone 12 Professionell Max. Denna mannequin närma sig baserat på plikt tenderar att det har varit det tillgänglig inom ett antal storlekar

Samt allteftersom motståndare för att Samsung men även Motorola redan gagnar flip-skärmar, konversera Apple för att inte i alla avseenden i fråga om sin maskin genom användning av det finns en sådan ett svar i alla avseenden.

Kommande iPhone-modeller titta på inom 12 månader närma sig att erbjuda “mycket mindre förbättringar”, för att till övervägande delen avser sensorn integrerad inom display.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 − 13 =