20-årige Yan Bingtao är trassande John Higgins att kunna vinna mästartitel


20-ÅR Yan Bingtao är trassande John Higgins att kunna vinna mästarnas titel dessutom utvecklas till turneringens yngsta mästare
Yan Bingtao, världens nummer 11, vunnit att anse prestigefyllda Mästare turnering inom en metod, att kunna du säger sin första gigantiska titel – inom det finns en turnering för att spelas bakom stängda dörröppningar på Marshall Område inom Milton Keynes.

Higgins tillade: ”Det är det en mega prestation att förverkliga den inom så ung ålder. Jag använder utfört honom de som mest uppdaterade åren. Pojken inte har en alltför stor mängd är benägna att lära sig inom den taktiska avdelningen dessutom pojken gör dessutom mål som för tillfället är.

Higgins ansågs vara segerkandidat inom finalen, vänta vilken att anse hade varit den primära finalen inom denna turnering eftersom den 2006. Yan, för att länge även har ansetts vara den väsentligen den mest begåvade barnen snookerspelaren ifrån Kina, vände ändå för att inte förvirrad resten av tillfället oavsett traskar 5-3 dessutom 7-5 ner på faktorer – vinner 5 resten av de som det följande 6 ramarna att kunna hämta seger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × one =