Testning återstående av NASA: s kraftfulla raket låt oss titta på ambitiös se framåt för att det existera en resa till månen gick inte framgångsrikt

Testning av motorn från den nya amerikanska rymdorganisationen (NASA) mega-raket, för att ska lansera individer ytterligare månen, slutfördes för tidigt, när, medans byrån vägrar tenderar att vi säger att tenderar att testet misslyckades.
Strax tidigare att kl. 17.30 på lördag, i opposition att Eastern Time Zone (EST), tändes 4 megaracket-motorer effektivt, brann inom det finns en minut men även testet avbröts eftersom den. Denna bedömning resten av den väsentliga fasen se framåt för att lanseringen resten av den kraftfulla Space Launch Tekniker (SLS) -raketen genomfördes ungefär Stennis Space Hjärta inom Mississippi. Ägde rum inträffade ha i åtanke att SLS är ett segment av NASAs Artemis-program, för att syftar ytterligare tenderar att föra amerikanerna igen ytterligare Månens golvspel hela de som kommande åren.

Å andra sidan mega-raketens motorer har varit tvungna tenderar att brinna inom åtta min som ett sätt att simulera raketens stigning inom omloppsbana. Även när att markera för att inte hände, är planen tenderar att denna raket ska göra sin första flygning på ett tag inom 12 månader. På detta närma sig tenderar att göra SLS ytterligare den förmodligen den mest kraftfulla raketen för att du har någonsin även har flugit ut inom rymden, skriver BBC.
Efter värmetestet distribueras SLS ytterligare Kennedy Space Hjärta inom Florida. NASA närma sig eftersom den gemensamt tenderar att starta SLS men även Orion-rymdfarkosten till minst en {resa} hela månen som ett sätt att kolla in rymdfarkostens effektivitetsklänning, säkerhetsvänlig men även kommunikationsförmåga. Att markera första jakten för att heter Artemis Inom jag skulle inte utföras inom 12 månader, däremot utan ut en astronauterna.


Det är det men för att inte känt vad för att i sanningen hände hela undersökningen resten av mega-raketen. John Honeycutt, SLS-programchef ungefär NASA: s Marshall Space Flight Hjärta inom Alabama, uttalas bara för att ”en alltför stor mängd dynamik” när som helst motorn stängdes resten av.
Hur som helst vägrar NASA att diskutera betydligt misslyckande. För att de säger att är att markera just därefter raketerna testas.
“Tidigare än vi platser amerikanska astronauter inom amerikanska raketer bör de som vara perfekta”, säger NASA-administratör Jim Bridenstine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × four =