SPORT: Carolina Marín vinner Thailand Open


Carolina Marín vinner Thailand modigt i opposition att Tai Tzu Ying.
Badminton: Carolina Marín kan för att inte ha börjat 2021 på ett högre tillvägagångssätt. Nuförtiden, söndag 17 januari, i opposition att Taiwanskt Tai Tzu Ying, världens främsta, mottagit hon Thailand Open, årets första titel.
Den före spanjolen på världens främsta grad hade varit det finns en spektakulära energi genom användning av knivskarpa smash-skott, väl community att tillägga det finns en oöverträffad grad resten av aggression att tillägga smidighet. Marin skrek resten av nöje varje gång hon mottagit matchpoäng inom olika uppsättningen efter du kommer att behöva ångrullat sin 26-åriga motståndare ifrån Taiwan 21-9, 21-16 på 42 min.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven − one =