Sällsynt ‘Mona Lisa’ resten av baseballkort säljer titta på 5,2 tiotusentals greenback (3,8 tiotusentals kilo)


Sällsynt ‘Mona Lisa’ resten av baseballkort säljer Vänta 5,2 tiotusentals greenback, att iaktta högsta priset för att du har någonsin betalats titta på ett baseballkort
Ett sällsynt basebollkort genom användning av baseballlegenden Mickey Mantle ifrån 1950-talet även har köpts resten av “Billionaire Boys Club” -skådespelaren samt entreprenören Rob Gough, titta på rekordhöga $ 5,2 tiotusentals (£ 3,8 tiotusentals), att iaktta högsta beloppet för att du har någonsin betalats titta på ett baseballkort, för att bekräftat torsdagen den 14 januari resten av mäklaren PWCC Marketplace.
Gough utfärdade ett pressmeddelande under vilket mannen nämnde: ”Jag drömde hela tiden i fråga om är benägna att äga det finns en Topps ifrån 1952 Mickey Mantle av den anledningen som jag brukade vara av ungar för att samlade tillfällig. Det är det Mona Lisa genom användning av sportkort, samt jag ge¨ letat efter på detta högklassiga instans samt pratat genom användning av branschexperter, säljare, auktionshus, kamrater samt jag extatisk genom är benägna att jag är faktiskt är den stolta ägaren ännu en på detta ikoniska tillfällig.
__________________________________________________________

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten + 3 =