Nyckeln sheiken hälsade de som stora mumierna!


Gauthier Mumby, den det stora DR Congo-pivoten för att växte till det finns en attraktion omkring Handbollsmästerskapet inom Egypten, fick ett upptäck ifrån den dessutom stora NBA-legenden, Shaquille O’Neal, såväl som bekräftade tenderar att pojken även har ett nytt smeknamn: “Elektrisk energi Gigante”.
Den 26-årige Mwumbi, för att gjorde 4 mål som inom sin VM-debut i opposition att Argentina, är 1,92 centimeter såväl som genom 110 kilo såväl som att anse har varit en alltför stor mängd besvärligt titta på argentinerna tenderar att avskurna honom. Shaquille O’Neal hörde dessutom i fråga om sin berömmelse såväl som publicerade det finns en {berättelse} på sin Instagram-sida.

”De säger att {att du är} Shaq inom handboll, vad pågår?” Frågar Shek handbollsspelaren.
Mumby har varit en alltför stor mängd är inte nöjd via hälsningen.
“Drömmen för att förblev {verklighet}, betydligt för att jag faktiskt för att inte kan av religion. Min idol Shek, min stjärna, {tack} titta på meddelandena såväl som stödet. “Jag förstår för att inte {vad som händer}, emellertid budskapet är på detta: lev gör allt du liv såväl som bromsa ner titta på personer du kan vara”, skrev Mvumbi.

Nuvarande att anse den här typen inlägget på Instagram

Ett inlägg som delas av @gauthiermvumbi

Handbollsspelaren från DR Kongo som blev en attraktion vid VM


Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 1 =