Cyberpunk 2077: för att samla för visste lära sig vägen man PS4 även Xbox One

En hel del utvecklare visste för att inte ta reda på hur man versionerna resten av PS4 är Xbox One resten av Cyberpunk 2077, som ett resultat av de som för att inte hade omedelbart ta sig an apparaterna. På detta är vad Jason Schreier rekonstruerade hela genom det finns en serie intervjuer, för att gjorde att iaktta potentiellt titta på honom tenderar att kontrollera vad för att hände bakom kulisserna även vad för att ledde ta sig an den katastrofala lanseringen den 10 december.
Inom även baksidan hade säkert tekniker varnat studiocheferna i fråga om tenderar att att iaktta hade varit inte möjligt det som får sporten tenderar att gå förstklassigt på sju 12 månader gamla konsoler. Uttryckligt gänget resten av Nattstad att iaktta hade varit sin helhelt enkelt i fråga om hanterbart resten av PS4 även Xbox One. Deras oro togs för att inte inom beaktande som ett resultat av … att iaktta hade varit ju de såsom hade lanserat The Witcher 3.
Inom den tipsa resten av 2019 hade varit att iaktta klart titta på alla de tenderar att sporten bör skjutas citerar. Inom mars orsakade pandemins ankomst och extra ett enormt svårigheten: utvecklarna hade varit tvungna tenderar att börja dela göra affärer hemifrån, och använder inte en omedelbart ta sig an den 2 konsolernas prylar, vistelser på CD Företag Reds arbetsplatserbjudande. En hel del testade PS4-byggnader även Xbox One på PC, och använder inte en att förstå deras specifikt svårigheten, vilket framkom tydligare med ursprung i hemmahörande i externa tester.
För att den Utgivningsdatum alla de visste tenderar att sporten hade varit inom ett ledsen tillåta även tenderar att att iaktta behövde extra ett tag tenderar att slutföra. Hel dialog saknades även säkert metoder fungerade för att inte. När som helst guldfasen tillkännagavs inom oktober fanns att iaktta ändå ett antal outsized buggar för att hitta även fixa. Så att iaktta beslutades till eldstaden för citerar lanseringen inom tre veckor som ett sätt att försök att placera det finns en lapp på situationen i form av de som slutresultat för att finns genom vilket titta på alla de tenderar att låt oss.
För att redan sagt, lanserades den 10 december extremt resten av ledningen som ett sätt att först dumpa sporten på PS4 även Xbox One, av den anledningen som på det efterföljande generations konsoler 2021.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty + 10 =