närma sig de på angivet sätt 10 {färgade} omslagen och extra DualSense, inofficiella ytterligare PS5

Tillverkaren Decor Evolve även har lanserat en serie {färgade} omslag se framåt för att DualSense resten av PS5, inofficiell, för att säljer genom sin webbplats online se framåt för att $ 10 vardera.
Sony säljer denna dag inga alternativa variationer resten av DualSense, för att bara är redo att köpas inom vit variant. Säkert kunders även har börjat anpassa att anse själva, beväpna sig via samt kreativitet. Sorgligt är icke alla de utrustad via konstnärens natur (samt kraften för att locka), så mannen väntade ivrigt på tenderar att ett antal alternativ kan köpas tillgänglig på marknaden.
Decor Evolve är att anse första konkreta {svaret} på problemet, även när vi bör låt oss ta reda på hur man det kommer reagera Sony, för att är redo att försök att stänga försäljningen, för att gjord via bara några få PS5 omslag butik kontorist. Kort är problemet öppen.
För tillfället kan ni kolla in kan erhållas resten av Decor Evolve, genom att gå till hans webbplats: Guld, Rose Gold, Silver, Ljusblå, Stålgrå, Orange, Midnight Blue, Lila, Blå samt Rosa.

Dualsense färgat omslag


Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 1 =