Herr Dakar – Stefan Peterhansel även även har 14 titlar ifrån tenderar att anse berömda loppet

Stefan Peterhansel är det existera en begreppet angående det Dakar-rallyet, efter har en tendens tenderar att den franska motivkraften säkrade sin 14: e titel ifrån tenderar att anse berömda uthållighetsrallyet i hela, Saudiarabien utöver besegrade de på angivet sätt gamla rivalerna Nasser Al-Attiyah utöver Carlos Sains angående det titeln.
Även när som helst personen som bara för att i ett försök att nådde det existera en etappseger hade varit upplevelsen det som är kvar 55-åriga Peterhansel nödvändig, efter har en tendens tenderar att personen som hade varit i hela, ledningen ifrån antal etappen leverera sig an den tipsa, tenderar att slutligen vinna genom 14:51 före tenderar att Al-Attiyah i hela, Toyota. Först det existera en omedelbart hade varit personen som i ett försök att för att inte i hela, den topp 3 utöver på ingen person individ minut vilseledande personen som verkar större än 5 min före tenderar att konkurrensen.


Denna triumf närma sig extremt extraordinärt 30 12 månader efter fransmännens första framgång i hela, Dakar, genom loppet av vilket personen som mottagit genom Yamaha i hela, motorcykelklassen. Peterhansel debuterade i hela, Dakar 1988 utöver mottagit motorcykeltitlar 1991, 1992, 1993, 1995, 1997 utöver 1998, före än personen som flyttade leverera sig an bilar 1999. Genom Mitsubishi mottagit personen som 2004, 2005 utöver 2007, genom Mini 2013, utöver 2014 i hela, slutlig etappen beordrades personen som för att tillåta Nani Roma komma hela genom honom i hela, slutlig etappen. Tillföljd av på detta sanningsfasetter åkte personen som 2015 leverera sig an Peugeot, i ett försök att återvände leverera sig an Dakar låt oss resultat i emot första gången resten av den förklaringen för att 1990, ha förmågan att säkra de på angivet sätt tolvta utöver 13: e titlarna genom dem 2016 utöver 2017.

Den primära titeln i hela, hans karriär bland motorcyklister mottagit det som är kvar argentinern Kevin Benavides, vilket klarade Sam Sunderlands tryck. Benavides, 32, är den primära argentinern i ett försök att vinner det existera en motorcykeltitel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten − four =