Fotbollseliten förlorar 5 miljarder euro p.g.a kronan

0

[ad_1]

De som sex största fotbollsligorna på jorden i enlighet med säkert prognoser närma sig är benägna att förlora cirka 5 miljarder euro ytterligare följd resten av koronaviruspandemin. Som svar på uppgifterna med ursprung i hemmahörande i revisionsföretaget “KMPG” förväntas verkligt ekonomiskt kaos.

Siffran hänvisar tillbaka till tidigare säsong inom Portugal, Spanien, Storbritannien, Tyskland, Frankrike och därav Italien.

PSG fel 125,8 tiotusentals euro, Porto fel 116,2 och därav Juventus via ett underskott på det bara om 90 tiotusentals euro.

Bedövning gjorde Real Madrid det finns en på 300 000 euro och därav Bayerns är 5,9 tiotusentals euro. Liverpool även har men för att inte lanserad uppgifterna.

I ämnet av intäkterna med ursprung i hemmahörande i de som pratade om klubbarna hela säsongen 2019/2020 minskas den jämfört via den förr i tiden, med ursprung i hemmahörande i främja resten av tröjor och därav olika marknadsföringssaker, med ursprung i hemmahörande i biljetter och därav TV-rättigheter.

De som mest viktiga anmärkningarna med ursprung i hemmahörande i revisorerna redan tidigare än pandemin påbörjade är benägna att de som “hypade upp” lönerna vänta spelarna skulle vara ett dilemma är de som ökad överföringspriserna och så de det stora procentsatserna vänta agenterna.

Analysen resten av “KPMG” hävdar är benägna att att anse totala summan resten av de som 500 största fotbollsspelarna på jorden minskade via det bara om 10% med ursprung i hemmahörande i februari 2020 ytterligare januari 2021.

[ad_2]

Leave a Reply