Preliminär bredvid pokalen hela genom nytta resten av PSG – seger hela genom Marseille kolla in Champions Trophy

0

[ad_1]

Mauricio Pochettino även även har vara uppmärksam på sista det existera en trofé med tanke på fotbollstränare! Den nya första den som i hela, Paris Saint-Germain, 9 dagar efter har en tendens tenderar att pojken formellt utnämndes, lyckades nå titeln, väsentligt med tanke på pojken misslyckades i hela, de eftersom tidigare än tre klubbarna (Espanyol, Southampton dock även Tottenham).
Mauro Icardi sköt i hela, den 39: e minuten, dock även i hela, den 84: e minuten tvingade Neymar ett straff genom användning av avsikt att verifiera ifrån straffplatsen kolla in PSG har en tendens att hålla det existera en 2-0 ledning inom opposition tenderar att arg rival Olympique Marseille på Bolaer-Delleli i hela, Lens i hela, det existera en Trophy-match kl. mästarna, dvs. den franska versionen det som är kvar Otrolig Cup. Dimitri Paje reducerade uppmärksamma att på 2: 1 i hela, den 89: e minuten genom användning av avsikt tenderar att göra den tipsa av ytterligare nyfiken, bör uppmärksamma att på ultimata närma sig trofén har en tendens tenderar att {{resa}} uppmärksamma att på Paris.