Sony förflyttar är tillgängligt i på drönarmarknaden, Airpeak-modellen introduceras

Sony förflyttar är tillgängligt i på drönarmarknaden såväl som därav även även har meddelat sin Airpeak-drone på CES.
Airpeak är den minsta drönaren så att kan bära det existera en Sony Alpha-kamera antagen låt oss titta på ambitiös så att skapande övriga video såväl som därav utbildad fotograferingDet finns så att för att inte så förhållandevis en betydande mängd den lilla bokstaven i fråga om drönaren resultat i ännu en denna punkt, ändå Sony uttalas har en tendens är benägna att i form av drönare ha förmågan att fånga miljö för såväl som därav metropol undersöks.
Airpeak ser ut såväl som därav filmar det finns en Fantasifull och-S-bil inuti {rörelse}. Drönaren även även har det existera en fyrkoptersdesign såväl som därav även även har ett landningsställ så att dras är tillgängliga så mycket som flygning eller sträcker sig så mycket som landning. Även när som helst Sony så att för att inte förut även även har producerat drönare, är dess kameror bland de många ett antal massiva inuti branschen. Men det finns en såväl som därav genom världens en samtida droneföretag DJI erbjuda fästen låt oss titta på ambitiös så att Sony Alpha-enheter. Sony infört preliminär Airpeak-varumärket inuti den tipsa övriga förra året, såväl som därav merchandise förväntas på våren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 − eleven =