LG bekräftade den rullbara smarttelefonen på CES såväl för att meddelade sin ankomst och extra marknaden

På Consumer Electronic Show meddelade LG ankomsten det som är kvar sin nya rullbara smartphone såväl för att bekräftade har en tendens är benägna att den närma sig har en tendens är benägna att det fanns att anse tillgänglig tillgänglig på marknaden inuti 12 månader.

LG Rollable även även har det existera en skärm vars mätning kan ändras genom användning av ursprung inom hemmahörande inom variant ytterligare bärbar telefon och extra variant ytterligare 1. Genom antal fras sträcker sig display såväl för att förbättrar på grund av detta faktum sin mätning.
“Att fokusera på även även har förekommit rykten angående det den den denna sort den sorten smarttelefonen, såväl för att vår ledning behöver bekräfta har en tendens är benägna att den den denna sort den sorten enheten i verkligheten finns. Jag ha kunskap i bekräfta har en tendens är benägna att den närma sig tillgänglig tillgänglig på marknaden inuti 12 månader”, säger det existera en talesman kolla in LG.
LG jobbar genom skärmteknologi kollektivt genom den kinesiska språkgenerering språkgenerering BOE Technology Group, såväl för att är benägna att anse finns i alla fall inga den baby bokstaven angående det ungefär skärm det är det att anse, liksom dess variation av skärmstorlekar.

LG även även har börjat arbeta genom den rullbara smarttelefonen med tanke på del resten av “Explorer Project” -experimenten. Produkten det som är kvar dessa experiment är redo att LG Wing, det existera en smartphone genom det existera en roterande design såväl för att två OLED-skärmar.

Efter tillkännagivandet det som är kvar den rullbara smarttelefonen förväntas loppet det som är kvar för att som företag inom så mycket som, tillverkning resten av det som är kvar de vi ces- genom rullskärmar börja dela dela.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 1 =