SpaceX startade 2021 genom användning av lanseringen övriga det existera en turkisk rymdsond

SpaceX startade 2021 genom användning av lanseringen övriga det existera en turkisk rymdsond inuti omloppsbana.
Det är det att markera det existera en Turksat 5A-kommunikationssatellit med tanke på lanserades i form av ursprung inom hemmahörande inom ett lanseringskomplex inuti Cape Caaveral.
Turksat 5A tillverkades övriga Airbus, närma sig har en tendens tenderar att drivas övriga Turksat såväl som lanserades genom användning av Falcun 9. Raketet. Satelliten närma sig tenderar att håll sig inuti rymden inuti 15 12 månader.
Denna lansering är den primära övriga ett fullständigt 48 med tanke på SpaceX även även har medvetet kolla in 2021. Antal plikt består resten av Starlink-nätverket, internationella rymdstationsförsörjningsuppdrag, GPS-satellituppskjutningar, plikt uppmärksamma att på US National Surveillance Office, NASA-testflyg ha förmågan att försvara planeten i form av ursprung inom hemmahörande inom asteroider såväl som nämner uppmärksamma att på 4 bemannade plikt.
Efter den framgångsrika lanseringen övriga den turkiska kommunikationssatelliten landade Falcon 9-raketen miljövänligt på ett dronefartyg inuti Atlanten. På på detta även har varit den fjärde flygningen övriga samma identiska motsvarande raket. 33 min efter lanseringen även även har satelliten nått sin bana såväl som närma sig tenderar att att reagera liz e sin slutliga höjden angående det 4 månader.
Satelliten väger 3,5 ton såväl som närma sig tenderar att visa sig vara van omkring tenderar att övriga Turkiet, Mellanöstern, kontinentaleuropa såväl som absolut kategorier övriga Afrika. Den närma sig tenderar att visa sig vara van omkring kolla in civila ändamål.
Turksat 5B-satelliten är redo att dessutom har en tendens tenderar att lanseras inuti 12 månader såväl som Turkiet behöver snabba upp sin närvaro inuti rymden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 − one =