De som ändra sina bröllopsplaner Bröllopsceremonin hölls genom videosamtal

Ett Chicago-par gifte sig hela genom videosamtal hela genom ett coronavirus med ett syfte att tvingade dem för att ändra sina bröllopsplaner. Dan Kreamer samt lätthet hans fru, Linda Feldmann, även har varit ovilliga tenderar att överlämna sin sambo som ett resultat av koronavirusisolationen.Deras vigsel deltog övriga rabbiner, munkar, hushåll samt kompisar så mycket som hela genom variation av videosamtalskanaler.

Som ett sätt att för att inte ens det existera en det finns en värld pandemi är redo att avskräcka dem med ursprung i hemmahörande i tenderar att stelna sin kärlek på på på detta metod. Bröllopsceremonin hölls bo.

 

https://www.fb-.com/1471320280/videos/10222116229162677/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen − four =