Darktide uppskjuten på PC att tillägga Xbox, denna sort är som nya släppdatumet

Warhammer 40 000: Darktide hade varit uppskjutenPC att tillägga Xbox: Fatshark meddelade är benägna att den nya utgångsdatum resten av sporten är satt åt den 30 november på Windows-plattformen att tillägga “snabbt efter” på Xbox Series X | S.

Inom mars förra året fixade utvecklingsteamet släppdatumet för Warhammer 40 000: Darktide åt 13 september, dock det är det tydligt är benägna att tidsfristerna även har bevisad sig vara för att stödja snäva som ett sätt att garantera den standarden för att författarna åt samarbetsaktionen siktar på.

“Till eldstaden nämner ett game är förmodligen ett resten av de som svåraste valen det finns en byggare bör fatta att tillägga ingen person är gladlynt genom för att vidta åtgärder”, skrev Fatshark inom ett upptäck åt fansen. “Så vi sätter tillit till är benägna att på detta vittnar i fråga om vårt intresse är benägna att bära ett tag att tillägga göra alla bitar för att krävs som ett sätt att ge den de mest effektiva möjliga upplevelsen.”

“Även när vi har nu varit nöjda via feedbacken vi har nu samlat kommer in för att stödja Darktide fram till denna punkt, behöver vi extra ett tag som ett sätt att förnya stabilitet att tillägga effektivitetsklänning, utöver konsolidera ett antal nyckelmekaniker. Hade varit att tillägga en av många dessa funktioner är nödvändig som ett sätt att absolut bästa game åt du kan.”

Fatshask meddelade dessutom att de kommer upprätthålla det finns en serie tekniska tester på kort avstånd lanseringen som ett sätt att utöva det föregående paret av kontrollerna tidigare än debuten resten av Warhammer 40 000: Darktide. Kunders för att behöver registrera sig är redo att göra som hela genom för att gå denna sajt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 + two =