första detaljerna i fråga om historien ifrån den officiella Sony PlayStation

God of War Ragnarok närma sig inom 12 månader men även vi besitter för tillfället är dessutom som officiella releasedatumet satt mot den 9 november 2022, inom väntan på och extra materialfaciliteter behärskar vi dra ett antal historikinformation ifrån officiell synopsis publicerad resten av Sony PlayStation genom den dedikerade webbplatsen.

Som ett resultat av det är en sammanfattning för att används inom reklamsyfte är som för att inte riktigt spoilerriskmaterial, på grund av detta faktum finns som inga utvecklingsidealer speciellt känslomässig inom problemet. Dessa är vaga komponenter för att sträcker sig ifrån introduktion mot handlingen å andra sidan återstår att vara intressanta:

Fimbulvintern är igång. Kratos men även Atreus bör upptäcka har varit men även en av många de som 9 riken inom söka efter på lösningar varje gång Asgards milis sätter ihop sig för att stödja det finns en tillkännagiven strid som kan för att förklara världens undergång. På omfattande närma sig de som tenderar att fördjupa sig inom underbara mytologiska omgivning men även möta skräckinjagande fiender med Nordiska gudar men även monster. Hotet ifrån Ragnarök närma sig alla bitar nästan. Kratos men även Atreus bör utvälja mellan skyddet för att stödja sin hushåll men även kungadömena.

De befinner sig egentligen för att inte opublicerad av data, då å andra sidan säkert detaljer som eventuellt riskerar att bli spoilers kan hämtas från en illustration tillförene lanserad resten av Sony Santa Monica ifrån det finns en konstbok. De som Fimbulvinter är ett resten av tecknen på som förestående Ragnarök, i rad med nordisk mytologi, för att driver den 2 huvudpersonerna tenderar att korsa hela 9 kungadömena resultat i mot den slutlig kampen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × one =