The Witcher 3 protagonist inom den 3:e livestreamen för att stödja årsdagen resten av CD Projekt RED –

Som festliga initiativet resten av CD Projekt RED med tanke på ha roligt 20-årsjubileet resten av firman, genom användning av det finns en 3:e evenemanget inom livestream denna ett tag tillägnad The Witcher 3är förutsatt på vad för att framgår resten av presentationsillustrationen.

Liveeventet närma sig är benägna att hållas på 20 juli 2022 kl. 16.00omedelbart på Twitch-kanalen för att stödja CD Projekt RED dessutom mest sannolik på olika sociala kanaler för att YouTube. ” gå hand inom hand genom användning av vår kampanjchef, Philippe Weber, på omfattande”, läser tillkännagivandet tweet under.

Huvudpersonen inom livestreamen närma sig på grund av detta faktum är benägna att vara den speciell person för att ansvarar för att stödja Jordbruket resten av The Witcher 3, Philippe Weber, inom det finns en presentation för att huvudsakligen närma sig är benägna att specialiserat sig i denna sida resten av sätt berömda sporten CD Projekt RED, självklart. Dock dessutom är det uppnåelig är benägna att intressanta information i fråga om utmaning för att händer inom teamet, för att för att delta för, närma sig är benägna att dyka citerar med ursprung i på detta händelse det efterföljande generations patch för att stödja PS5 dessutom Xbox Series X | S sätt har varit ytterligare uppskjuten å andra sidan tydligen har inte avbrutits.

Vi påminner er i fråga om är benägna att sätt celebra initiativet funktioner som serie livestream-evenemang, varav sätt olika har varit fokuserade på The Witcher 2för att gått på scen de som mest uppdaterade de gånger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 5 =