utan kostnad provperiod tillgänglig inom UK, anländer ytterligare Italien? –

Sätt vill ut för att tenderar att Sony platser igång det finns en 7 dagars utan kostnad provperiod för att stödja nya prenumeranter a PlayStation Plus Av ytterligare även Premiumvia valet för att redan finns tillgänglig inom UK så för att inte komma in men Italienändå via troliga uppdateringar snabbt.

För att rapporterats resten av Eurogamer.net, omedelbart hemmahörande i PlayStation Plus officiella webbplats det är det potentiellt tenderar att märka närvaron resten av den nya utan kostnad testversionen inom 7 dagar resten av den 2 prenumerationerna: inom sammanfattningen resten av de som tre graderna resten av PlayStation Plus, utöver standardpriset, rapporteras sätt i verkligheten tenderar att starten resten av Av ytterligare- även Premiumprenumeration är utan kostnad genom de som första 7 de gånger.

På samma identiska metod för att vad som inträffar via olika prenumerationstjänster, hela genom att besluta PlayStation Plus Premium eller Av ytterligare, inom någon person form (månatlig, 3 månader eller årlig), värdet initial verkar vara noll, via lika {avgifter} för att börjar till som ersättare efter det finns en varje vecka.

PlayStation Plus, marknadsföringskampanj via 7 dagar utan kostnad sett på den brittiska webbplatsen

På detta är bara synligt för att stödja dem som ej har ett redan aktivt PlayStation Plus-abonnemang, på grund av detta faktum d.v.s nya kunders är redo att ha tillgång till Premium även Av ytterligare hela genom det finns en sju dagars utan kostnad provperiod, även när sätt för att inte är klart i fråga om på detta dessutom riktar sig till människor som redan även har prenumererat föregående även även har prenumerationen upphört eller bara för att dem som prenumererar för att stödja första gången du har någonsin .

Vi upprepar tenderar att initiativet för att stödja tillfället för att inte är aktivt inom Italien, så det är det till synes att det finns det finns en progressiv ersätta för att ökar ytterligare antal av länder som, så det är det potentiellt tenderar att genom de som kommande de gånger den 7-dagars utan kostnad provperioden resten av PlayStation Plus Av ytterligare även Premium visar även inom vårt nation.

På på detta händelse påminner vi dig i fråga om PS5 och PS4 juli-spel tillkännagav av Sonyvia inom Assassin’s Creed-spel erbjuds dessutom individuellt resten av Ubisoft.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 + four =