infört spelen för att stödja olika halvan resten av månaden

Genom områdena på Xbox Wire även har Microsoft tillkännagett de som nya spelen för att stödja Xbox Series X | S, Xbox One även PC för att släpps kl registret för att stödja Xbox Game Pass a genom loppet av olika halvan resten av juli 2022 för att stödja prenumeranter på tjänsten, för att genom loppet av de som kommande de gånger närma sig är benägna att berikas i form av sex nya titlar, tillsammans med Watch Dogs 2.

Så spår oss låt oss titta på vilka spelet som kan är benägna att det har varit det tillgängliga på Xbox Games Gå inom olika halvan resten av juli 2022:

  • As Dusk Falls – Moln, konsol även PC – 19 juli
  • Ashes of the Singularity: Escalation – PC – ID @ Xbox – 19 juli
  • Watch Dogs 2 – Cloud, konsol även PC) – 19 juli
  • MotoGP 22 – Moln, konsol även PC – 21 juli
  • Torment: Tides of Numenera – Moln även konsol – 21 juli
  • Inom – Moln, konsol även PC – ID @ Xbox – 29 juli
Xbox Game Pass: spelet närma sig genom loppet av olika halvan resten av juli 2022

Game Gå-utbudet för att stödja olika halvan resten av juli är icke särdeles betydande, dock kvaliteten lysa med sin frånvaro för att inte. Bland de många kommande spelen sticker som med säkerhet ut När skymningen faller som interaktiva dramat gjort resten av Quantic Dream-veteraner och eftersom vi publicerade just dessa dagar vår recension.

Bland olika öka finner vi Watch Dogs 2den övriga delen resten av Ubisofts open world-serie genom vilket vi utför rollen för att hackaren Marcus Holloway, även Inutisom hyllade pusselplattformsspelet hemmahörande i Playdead, författarna ytterligare Limbo.

Älskare resten av racingspel på två hjul närma sig är benägna att förändras till förtjusta genom att införliva MotoGP 22då istället dem som önskar rollspel helt för att inte släpper taget Torment: Tides of Numenera resten av InXile.

Vad tycker du kan i fråga om spelen för att släpps kl registret Xbox Game Pass genom loppet av olika halvan resten av juli 2022? Berätta inom kommentarerna under.

Denna sort är som ersättare titlar som lämnar Game Pass-katalogen den 31 juli 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × two =