rösterna hemmahörande i internationella utvärderingar är inom gemensam större än positiva

Kritik resten av Herrelös, som nya sporten med hjälp av PC, PS4 att tillägga PS5 under vilket vi utför det finns en kattunge inom en intressant cyberpunkvärld. DE internationella röster de befinner sig inom gemensam positiva. Vi på instruerad dessutom vår recension resten av PlayStation 5-versionen, hela genom vilken vi tilldelade Stray det finns en 8.0.

I vår recension vi förklarade så att du kan “Stray är det finns en liten pärla, ett reseadministratörer för att är redo att erbjuda verkligt suggestiva sekvenser att tillägga en intressant historiskt förflutet, även rörande inom säkert villkor, för att vilar på den solida grunden med hjälp av det finns en en alltför stor mängd välskriven lore. I själva verket, identiska till det finns en katten går bort inom sporten råkar som förändras till rädd med hjälp av varenda litet ryck, att tillägga så även har laget skapat det finns en bekväm bubbla till beröring sig inom utan ut en bekymmer med hjälp av ett antal fallgropar, via resultaten av är benägna att hålla sig borta från felet så just då överlämna så att uttrycka sig helt ut. det finns en potential för att ser ut som om klar redan hela de som första minuterna. Rätt sätt att för att i ändå närma sig vi du kommer att ha ett tag är benägna att replikera genom vad Stray gå fel via är benägna att vara: gynnsammare specialiserat sig i vad det är det, som är det följande titel är benägna att spela.”

DE internationella röster Strays tillgängliga för tillfället är:

  • VGC: 5/5
  • The Guardian: 5/5
  • MP1ST: 9/10
  • TechRaptor: 9/10
  • PushSquare: 8/10
  • Spegeln: 4/5
  • Stevivor: 8/10
  • Dexerto: 7/10

Inom skrivande stund även har Opencritic betyget 84/100 (“Top Critic Average”). Även på Metacritic är snittet 84/100.


Herrelös
Herrelös

I ämnet av synpunkter hemmahörande i världsomspännande ansträngningskriver Stevivor: “Stray även har sina upp- att tillägga nedgångar: på säkert ställen är den totalt utmärkt ur atmosfärens synvinkel att tillägga lekfulla , medans den inom olika gå fel avsevärt. det finns en katt så det finns en actionhjälte; katter behöver icke denna stress.”

VGC å sin synpunkt kritiserar är benägna att sporten är alldeles med hjälp av frivolöst, så som presenterar sig nästan lika bra att det inte är det betydligt verkar större bekymmer. VGC hyllar designen att tillägga spelvärlden, utöver soundtracket.

Berätta med hjälp av oss, ska du kan spela Stray på PC, PS4 eller PS5?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − 2 =