Sony närma sig tenderar att att samlas Repeat.gg, det finns en plattform hängiven mot eSport, PlayStation letar alltmer online-

Sony meddeladeförvärv genom PlayStation-avdelningen resten av teknikplattformen hängiven mot e-sport Upprepa dagar. På detta är som femtiofte steget för att stödja som huvudspråket i Japan multinationella firman emot onlinevärlden, för att snabbt det på förvärven resten av Bungie dessutom Jade Raymonds studio.

Repeat.gg, hemsidan

Repeat.gg är ett nummer för att stödja rankade turneringar original med ett syfte att göra e-sport extra tillgänglig. Spåra spelares prestationer, för att det är dem kan närvarande inom tävlingar utan ut en tenderar att vara online- undertiden.

Firman även har organiserat större än 100 000 turneringar fram till denna punkt, för att stödja större än 2,3 hundratusentals bidragsgivare.

Steven Roberts, Sonys vicepresident för att stödja globalt konkurrenskraftigt game, talade i fråga om det finns en PlayStation för att regelbundet på jakt efter metod att avbryta ner gränsvärden dessutom låta ivrig spelare tävla på alla de sortiment. Av den anledningen ses förvärvet resten av Repeat.gg för att strategiskt med ett syfte att reformera företagets eSport-erbjudande. Nyfiken när som helst mannen konstaterar tenderar att “På detta är {bara början} på vårt reseadministratörer dessutom vi ser fram emot dela fler information i form av vår grupp förr eller senare”, för att med ett syfte att vi säger att tenderar att expansionen mot onlinevärlden för att inte närma sig tenderar att stoppa under vilket.

Repeat.gg gjorde som klart tenderar att det kommer hålla fast vid det tenderar att stödja alla de plattformar. Som närma sig alltså för att inte tenderar att utvecklas till det finns en PlayStation-exklusiv, för att det är vi säger att, men den är säkert närma sig även att hålla sig tillgänglig för att stödja mobilsystem, PC dessutom olika konsoler, för att Xbox.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine + eighteen =