Age of Ashes uppskjuten på PS4 dessutom PS5 ett steg bort hemmahörande i releasen

Playwing meddelade är benägna att PS4- dessutom PS5-versioner resten av Century: Age Of Ashes – väntas inom morgon – har varit uppskjuten på ett ospecificerat datum. För att stödja tillfället är releasen inställd till minst en generisk “sommaren 2022“: sätt bör därefter för att inte vara det finns en extrema stor referens.

De som byggare uttalas: “Till att börja med, nöja sig med våra ödmjuka ursäkter. Säkert resten av er möjligtvis jag funderar på att varför denna försening är så närhet releasen resten av Century: Age Of Ashes.”

Skjut citerar det finns en slutresultat det är det aldrig skojigt, uttryckligt efter vi jag vet att många lirare för att behöver spela på PlayStation-plattformar, dessutom sätt den här typen närma sig genom användning av gigantiska chans är benägna att förvandlas till det finns en vändpunkt inom Century: Age Of Ashes liv. Tenderar att förvandlas till licensierad på PlayStation – vad vi kallar “going gold” – omedelbart efter Xbox One-släppet dessutom lanseringen resten av debutsäsongen, “A Shadow Over Skeld”, är det finns en tuff problem. Därefter närma sig vi är benägna att skulle vilja något av ytterligare ett tag så att garantera det vi uppfyller kvalitetsstandarderna anger orsak distribution på dessa två plattformar. [PS4 e PS5, ndr]”.

“Vi alla vet att sätt dela för att inte ett det exakta releasedatum är redo att tillfogande viss rädsla, så har varit positiv på att det finns vårt det efterföljande massiva mål som är benägna att leverera Century: Age Of Ashes åt PlayStation. Vårt grupp felsöker denna dag PS4- dessutom PS5-versionen, samtidigt den perfektionerar den inte för länge sedan släppta Xbox One-versionen. Säsong 1 kan också vara inom arbete så att återgärda balansproblem dessutom förbereda anger orsak framtida innehåll material. Vi behåller på är benägna att varva ner tidigare än Century kyckling ut åt PlayStation, vilket betyder att sätt bara för att {är en fråga} i fråga om dagar tidigare än vi segment ett releasedatum genom användning av er hela. Tacksägelse anger orsak gör alla dina fortsatta uthållighet dessutom hjälper anger orsak Century: Age Of Ashes.”

Mot sist avgår vi dig åt vårt PC-version granskning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − twelve =