inFAMOUS samt Sly Cooper, Jason Schreier varnar för att stödja låtsas läckare

Jason Schreierden välkände speljournalisten för att nuförtiden strävar för att stödja Bloomberg, skrev ett inlägg som ett sätt att varna kunders för att stödja låtsas läckare efter det nyhet är benägna att Sucker Punch för att inte gör nya del resten av ökänd eller Sly Cooper.

Schreiers anklagelse i på detta instanser är uttryckligen riktad kontra den profil för att känd som KontoNGTför att i mars förra året rapporterade är benägna att jag PlayStation Studios arbetar på nya inFAMOUS och Sly Cooperoch eftersom tydligen även har raderade gör alla dina konto efter sätt officiella förnekandet.

I verkligheten skrev läckaren det finns en avskedsmeddelande (vilket dessutom består av länken mot våra information …) under vilket mannen förklarar är benägna att förnekandet resten av de som nya spelen resten av inFAMOUS samt Sly Cooper är förklaringen mot är benägna att mannen bestämde sig som ett sätt att lämna scenen.

På samma gång förklarade mannen ändå är benägna att källan mot på detta status hade verkat tillförlitlig samt hade försett honom via olika information för att mannen för att inte rapporterat, dock för att bevisad sig vara tillförlitliga. Pojken önskade att dessutom minnas begynnelse resten av sin “yrke” för att , när som helst mannen publicerade första bilderna av Star Wars: Eclipse.

Slutsatsen resten av AccountNGT hade varit är benägna att sätt är redo att inträffa vilken läckare för att på något sätt är benägna att gå bristfällig (genom loppet av Schreiers inlägg finns sätt i slutändan dom som påpekat för att stödja journalisten tips om hur man Bloomberg var säker på lanseringen av Nintendo Switch Pro), dock mannen önskade att i alla fall be i fråga om ursäkt för att stödja misstagen mannen gjorde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 1 =