Redfall, utför ensam närma sig vi ej du kommer att ha AI-kontrollerade följeslagare

Redfall närma sig att leverera det finns en enspelarupplevelse, inom den meningen är benägna att leker ensam vi kommer inte att göra ha förmågan att bestäm genom användning av hjälper ifrån följeslagare kontrollerad resten avartificiell intelligens: studioregissören Harvey Smith avslöjade.

Som jag vet att vi redan i co-op kommer kampanjens framsteg att länkas till värdendock tydligt finns som ändå ganska mycket för att hitta i fråga om spelet resten av den nya titeln utvecklad resten av Arkane Austin exklusivt för att stödja PC dessutom Xbox Series X | S.

“En gigantisk tonvikt inom Redfall även har lagts på enspelarupplevelsen, att kunna bevara som typisk form av för att stödja Arkane-produkter“förklarade Smith.” Alla de spelet nu har vi en gjort segment komponenter ifrån det finns en kreativ synvinkel, även när inga två är alldeles lika.

“Redfall är ett spelet genom användning av öppen värld, dock som är redo att användas ensamt hela genom är benägna att spela rollen för att någon person resten av huvudpersonerna. spelet på så tillvägagångssätt har fått som extra relaterat åt utforskning, genom användning av är benägna att tillgripa spaning dessutom smygande att kunna förvärva detaljer om risk dessutom hålla sig borta från fiender eller fånga dem på osäkerhet.”

“I fråga om du bestämmer är benägna att spela ensam, närma sig du icke är benägna att åtföljas resten av följeslagare för att kontrolleras resten av artificiell intelligens, att kunna göra upplevelsen i sanningen singelspelare. är benägna att för att hitta takten dessutom strategierna.”

“Behöver du kan göra något Redfall-sightseeing? Det behärska vara något skadligt genom användning av alla de dessa vampyrer dessutom sekterna, dock varsågod! Det existerar en ö full resten av mysterier för att hitta, dessutom inom verklig Arkane-stil närma sig världen omkring dig aldrig är benägna att ge upp berätta historier, för att kommer du att kunna förmånen från ta reda på hur man en hel del för att utför.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 3 =