Sony närma sig tenderar att presentera nya hörlurar i form av 3D-ljud samt spelmonitorer, säger det finns en läckare

Sony behåller på tenderar att presentera tre nya hörlurar i form av 3D-ljud samt två nya spelmonitor lämplig i form av PS5som svar på vad för att rapporterats resten av den välkände läckaren Tom Henderson.

Läckan jag skulle inte verifiera tenderar att firman sätter ihop sig med avsikt att lansera ny kringutrustning med hjälp av hardware, tillsammans med controller pro med hjälp av PlayStation 5 huvudpunkterna för att framkom med hjälp av ett par dagar eftersom den.

Som ett sätt att återgå åt hörlurarna jag skulle inte sätt vara tre mode- för att produceras genom den nya etiketten INZONE ifrån Sony:

  • INZONE H3 – trådbunden, billigt samt utrustad i form av 360-graders rumsligt ljud.
  • INZONE H7 – trådlös, i form av förbättrad batteritid samt 360-graders rumsligt ljud.
  • INZONE H9 – wi-fi-, värdefullare, i form av brusreduceringsteknik samt 360-graders rumsligt ljud.

De som värdet resten av headset även har men för att inte avslöjats, så samtidigt dessa merchandise närma sig vi för att nämnt även tenderar att undersöka lanseringen resten av två spelmonitorer, även de som tillhörande INZONE-linjen samt utrustad i form av PlayStation exklusiva såsom HDR-tonmappning samt Auto Stil Picture Vogue.

Optimerade med hjälp av PS5 närma sig bildskärmarna tenderar att ståta i form av å ena sidan det finns en 4K-upplösning i form av det finns en uppdateringsfrekvens på 144 Hz, dock det finns en Full HD-upplösning i form av det finns en uppdateringsfrekvens på 240 Hz, inom varje fallen i form av hjälper med hjälp av VRR-teknik (HDMI / G-Sync ), HDR, låg latens (1 millisekund grå åt grå) och fåtal spelspecifika .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × four =