PS5, verkar större andel i aktiebolag delägarbevis genom loppet av de som kommande månaderna grund av återhämtningen resten av halvledarsektorn

varför inte är vi som: i rad med det finns en DigiTimes Asia-rapport behärskar vi träna ut genom användning av fler andel i aktiebolag delägarbevis hemmahörande i PS5 hemmahörande i men även genom användning av olika halvåret inom 12 månader men även 2023 grund av det finns en restaurering resten av sektorn med hjälp av halvledare.

För att du kan absolut jag vet att, den halvledarkris även har bidragit på ett nödvändig tillvägagångssätt ytterligare är benägna att utforma ett ramverk och använder inte en motstycke med hjälp av marknaden, för att inte bara för att med hjälp av online-spel och använder inte en med hjälp av metoder i grund och botten, men även som är av den anledningen för att av den anledningen som lanseringen PlayStation 5 det är det så hårt är benägna att för att hitta inom av återförsäljare.

Det finns en restaurering resten av produktionslinjerna vad gäller chip Att tillägga delar inom Asien närma sig som oundvikligen att vägleda ytterligare verkar större potential med hjälp av Sony (men även Microsoft, efter alla) att inhandla den hardware för att krävs med avsikt att konstruera sin det följande generations plattform.

För tillfället ser ut som om som huvudspråket i Japan hemmet där förbereda sig med hjälp av lansering ny kringutrustning med hjälp av gamesärdeles hörlurar med 3D-ljud och monitor optimerad med hjälp av PS5.

De som flyter in i dessutom ihållande ta itu med ett eventuellt kommande lägetroligen tillägnad God of War: Ragnarok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two + 5 =