Sucker Punch jobbar på ett smygspel i form av öppen värld, är som Ghost of Tsushima 2? –

Vi alla vet att men för att inte på vilken kust som fungerar sucker Punchefter Tsushimas spökeå andra sidan i överensstämmelse med säkert jobbannonser är redo att som vara det finns en stealth rörelse öppen världför att rapporterats resten av säkert kunders på Resetera i form av utgångspunkt ifrån säkert speciella den lilla bokstaven för att framkom ifrån dessa tillkännagivanden.

Vi konversera inom synnerhet i fråga om sökandet efter det finns en specialist i hela, teknisk stridsdesign, för att är redo att arbeta till minst en stridssystem hyfsat utvecklad men även komplicerat, baserad på antal progressionsförmåga.

Det finns en en annan senior stridsdesigner krävs, i form av expertisförväntningar resten av tenderar att konstruera ett tekniker för att är redo att bättra på strategier men även timing, i form av räddningar men även motangrepp.

Alla delar på detta jag skulle inte dessutom ha förmågan att falla i hela, den möjliga beskrivningen resten av det finns en Ghost of Tsushima 2, i sanningen, kanhända i form av bara några få spelvariationer. Tillkännagivandedokumenten konversera i fråga om det finns en tredubbel A-kaliber öppen värld i form av smygelement men även närstrid, för att alla de är redo att ha betydligt tenderar att göra i form av det finns en uppföljare ytterligare sporten.

Vi är redo att inom alla de omständigheter för att inte låta visa sig vara för att delta för på eventuella meddelanden ifrån Sucker Punch i fråga om som. Samtidigt den stödet för Ghost of Tsushima har officiellt upphört hela bara några få månader för tillfället är är som tveklöst tenderar att bara några få information i fråga om det efterföljande företag ifrån PlayStation Studios-teamet är redo att komma snabbt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − 11 =