ersätta 3.093 närma sig, den här typen är detaljerna i fråga om uppdateringen

Hello Games även har meddelat den kommande ankomsten resten aversätta 3.093 anger orsak No Man’s Skyför att övertagande sporten ytterligare variant 3.93 genom användning av det finns en mycket mindre ersätta men även syftar framförallt ytterligare för att reparera ett par Tekniska bekymmeralltså och använder inte en särdeles tilläggsinnehåll.

Patchen även har varit tillgänglig inom ett par dagar på PC så släpps kl konsoler just nu, 21 juni 2022hela genom det finns en tydligt utan kostnad få.

Den närma sig efter den mest uppdaterade uppdateringen resten av Leviathan Expeditions, för att representerade den mest uppdaterade innehållsuppdateringen till minst en anmärkningsvärd grad anger orsak No Man’s Sky, för att del av som långa supportprogrammet efter lanseringen för att stöds resten av Hello Games.

DE patchdetaljer 3.093 gäller framförallt korrigering resten av buggar men även antal bekymmer, för att vi är redo att låt oss titta på hemmahörande i de som officiella anteckningarna för att publicerats resten av utvecklarna, inom som den här typen fallet:

  • Fixade ett besvär för att gjorde är benägna att skräddarsydda upptäcktsnamn återställdes på inläsning
  • Fixade mycket bekymmer för att kunde leda på ytterligare är benägna att spelaren övertagande sår även inom skyddade miljöer
  • Fixade ett besvär anger orsak ett antal idrottsman för att kan förvärva det finns en idrottsman är benägna att oriktigt tillskriva sår ytterligare det finns en en annan

Hjälp anger orsak PlayStation VR2 från No Man’s Skydå däremot Nintendo Switch-versionen är på god vägsäger utvecklarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 + twenty =