Enhanced Edition, släppdatum satt samt ganska mycket på kort avstånd

Blade Runner: Enhanced Edition även har till slut det finns en Utgivningsdatum satt resten av Nightdive Studios, och det är det dessutom ett ganska mycket på kort avstånd datum som ett resultat av det är det 23 juni 2022eller inom övermorgon, i form av lansering på PC, PS4, Xbox One samt Nintendo Switch.

Blade Runner: Enhanced Edition hade varit förr i tiden, skjuts upp till ett senare datumså väntan är inom massivt betraktat genom på som denna sort laget, i form av sporten som kan denna per vecka.

Sätt handlar i fråga om det finns en förnyad version alternativ hemmahörande i den ursprungliga Westwood Studios-historikern, ett grafiskt reseadministratörer är förutsatt på universum samt karaktärer hemmahörande i Ridley Scottos en film så i form av det finns en originell historiskt förflutet.

Sporten, för att initialt släpptes 1997, fick stor uppmärksamhet samt även har för tillfället blivit det finns en riktig kult. Den nya versionen återställer alla sakerna innehåll material inom det unika så förbättrar prestandan samt övertagande citerar den ytterligare 60 fps utöver förbättrar upplösning citerar ytterligare 4K (på PC, Xbox One X, PS4 Professionell samt troligen på det efterföljande generations konsoler, d.v.s. PS5 samt Xbox Series X | S).

Utspelar sig 12 månader 2019 inom Los Angeles (tydligt i enlighet med visionen hemmahörande i 80-talet som året, avgjort annars än den sanna kom), berättar historien i fråga om detektiven Ray McCoy söker överlöpare replikanter, samt spårar något resten av konceptet för att dessutom setts. inom film.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 4 =