det finns en gameplay-trailer presenterar färdigheterna hos Queen of Junker

Just nu släppte Blizzard det finns en ny gameplay trailer ifrån Overwatch 2 under vilket den presenterar stridsfärdigheterna Junkerns drottningden nya hjälteskjutarkaraktären för att lirare närma sig ha förmågan att prova genom betan som kan vara planerad åt toppen resten av juni.

Drottningen resten av Junker är det finns en hänsynslös specialiserad på kortdistansstrider. Dess huvudsakliga krigsredskap är en form hagelgevär, men den är säkert gagnar dessutom det finns en yxa för att avgår sår på fiender, för att tillfogar åkomma genom ett tag dessutom i samma stund läker den grund av sin passiva kapacitet. Mannen är dessutom inom besittning resten av det finns en kastkniv för att används med avsikt att träffa bort från eller flygande fiender, för att Pharah. I fråga om den fastnar inom det finns en motståndares fysik vet du dessutom dra dem åt dig via support av karaktärens magnetiska handske, bara lite för att Roadhog gör via sin krok.

Junkerdrottningens olika kapacitet är det finns en area buff för att förbättrar hennes maximala välbefinnande dessutom hennes följeslagare, samtidigt den erbjuder henne det finns en rörelsehastighetsbonus på 30 %. Omsider, via hans Ultimate, Carnage, kastar sig karaktären mellan fiendens led via yxan, dessutom tillfogar åkomma dessutom sår åt {de olyckliga} inom tjänst.

Junker Queen skulle vara bland hjältarna tillgängliga inom Overatch 2 beta för att öppnar den 28 juni, så här registrerar du dig om du är intresserad. Så mycket som speldebuten är planerad åt 4 oktober för att stödja PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One, PC dessutom Nintendo Switch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × two =