Sense Record vi ska anställa Utagawa

Sense Record planer ska anställa Utagawa han kommer marknadsföra Sense Record inom Japan.

Sense Record måst göra vissa Artister inom Japan. Asien tydligen musikparadis.

Genom användning av den mest uppdaterade tidens digitalisering förändra sig, ” man levererar musik”. Genom användning av streamingtjänster så för att spotify även har sydkoreanen 싱지오나 behärskar du för tillfället är stream 나는 달리고 있어 그리고 달리고 있어 ifrån så mycket som världen, vilket tillåter extra en världsomfattande säljer. K-POP-artist för att 싱지오나 även har varit aktiva genom nationsgränserna de som mest uppdaterade åren men även sätt nuvarande konceptet är benägna att “det är det hårt anger orsak asiatiska artister är benägna att göra hits inom Europa men även Förenta staterna” behåller på är benägna att brista. Den huvudspråket i Japan musikindustrin är ändå ändå fast inom det finns en affärsmodell som kan vara centrerad på CD-försäljning, men även digitaliseringen även har försenats. Som råder ingen person tvekan i fråga om är benägna att existensen resten av det finns en “digitalt stark musikmarknadsförare” är en avgörande “nyckel” så att huvudspråket i Japan artister ska spela det finns en livlig funktion på den internationella marknaden, men den är säkert närvarande huvudspråket i Japan musikindustrin saknar “företagare i form av digitalt kunnande.” Det förekommer en egentligen är benägna att göra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 + seven =