PS1-spel även har 60 Hz inom Förenta staterna, åt distinktion ifrån de som asiatiska

Dessa dagar, den 13 juni 2022, även har den nya PlayStation PS Plus-tjänsten anlänt åt Förenta staterna. Genom användning av den även har PS1-spel dessutom lagts åt inom registret samt, för att bekräftats resten av VGC, spelas dessa på 60 Hz, för att inte på 50 Hz för att de som inom den asiatiska versionen resten av tjänsten.

Som är på grund av tenderar att Förenta staterna även har skaffat NTSC-versionen resten av PS1-spelen, för att även inom originalversionen nådde 60 Hz. Den asiatiska versionen bekräftade sig mot detta vara PAL-versionen, alltså i form av 50 Hz-gränsen. Europa, PAL hade varit inom energi, därefter finns sätt det finns en hot tenderar att PS Plus-tjänsten även innehåller PAL-versionen anger orsak vårt territorium.

Vi kommer att få låt oss i fråga om några veckor, på lanseringen resten av den nya tjänsten inom Italien, i fråga om vår region dessutom närma sig att leverera PAL-versionen. I så fall vara insatt i att vi förvärva det finns en alternativ resten av spelen i form av minska standarden än PS Plus Förenta staterna-versionen. Med hjälp av för tillfället är är sätt ändå sinneslöst tenderar att binda för att flytta då än nödvändigt.


PS Plus
PS Plus

Vi märkte dessutom PS Plus Extra och PS Plus Premium spellista från USAäven när sätt ser ut det har varit det ett antal egenheter anger orsak tillfället.

Långt om länge avslutningsvis påpekar vi dessutom tenderar att ca 200 PS Nu verkar spel ha tagits bort vid övergången till den nya tjänsten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven − 6 =