nya foton med hjälp av det efterföljande generations racingspel på Xbox Series X | S

Forza Motorsport återvänder med avsikt att nuvarande sig inom säkert foton efter presentationen på Xbox & Bethesda Games Showcase, för att utställning den spektakulära detaljnivån för att uppnås resten av grafiken inom som nya kapitlet inom serien, utvecklat speciellt med hjälp av det efterföljande generations konsoler, Xbox Series X att tillägga Series S.

DE Forza Motorsport presentationsvideo på Xbox & Bethesda Showcase bekräftade framför alla sakerna Maple Valley-banan, som kan vara en klassiker inom serien, använd för att testbädd med avsikt att nuvarande hela framsteg för att gjorts ur teknisk synvinkel, så inom trailern fanns även banorna med hjälp av Spa-Francorchamps att tillägga Laguna Seca Raceway synliga, liksom på den nya Kyalami Grand Prix Circuit, en sydafrikansk bana för att gör sin debut inom som nya kapitlet, tillsammans med den huvudspråket i Japan Hakone-banan.

Fotografierna betyder att du kan undersöka extra detaljerat säkert huvudpunkterna hämtade med ursprung i fragment resten av videorna, såsom säkert bilinteriörer att tillägga karosselement, utöver perspektiv på scenarierna genom användning av mera.

Olyckor på fordon, för att Turn 10 centrerade på hela presentationen, syns dessutom, liksom som nya strålspårningssystemet inom realtid.

Forza Motorsport väntas finns tillgängliga i våren 2023 på PC att tillägga Xbox Series X | S, tillgänglig dygn ett Xbox Game Pass.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 − four =