Turkiet vs Litauen förutsägelse, förhandsvisning, lagnyheter att tillägga extra

De som UEFA Nations League återvänder mot gruppen genom användning av och extra det finns en uppsättning matcher denna per vecka för att Kalkon lås horn genom användning av Litauen på tisdag. Den 2 lagen även har upplevt kontrasterande förmögenheter inom konkurrensen att tillägga närma sig är benägna att vilja vinna den den här typen matchen.

Litauen är förankrad inom baksidan resten av sin grupp med hjälp av tillfället att tillägga även har kämpat fram till nu. Bortalaget led det finns en 2-1-förlust gentemot Färöarna genom loppet av helgen att tillägga kanske vill studsa igen inom denna match.

Turkiet även har dock dominerat League C fram till nu att tillägga ligger inom toppen resten av grupp 1. Värdarna lättade förbi Luxemburg genom användning av 2-0 marginal inom sin förra match att tillägga närma sig är benägna att försök att leverera som nämner ett snäpp denna per vecka.

Turkiet 4️⃣ – 0️⃣ FäröarnaLitauen 0️⃣ – 6️⃣ TurkietLuxembourg 0️⃣ – 2️⃣ TurkietEn perfekt start på Nations League för Crescent-Stars 👏🇹🇷 https://t.co/v0jX66L3uE


Turkiet vs Litauen mötet

Turkiet även har ett fantastiskt slutresultat gentemot Litauen att tillägga även har vunnit alla de tre matcher för att även har spelats mellan den 2 lagen. Litauen även har aldrig besegrat Turkiet inom det finns en officiell match att tillägga närma sig är benägna att försök att skapa historiskt förflutet på tisdag.

Som tidigare mötet mellan den 2 områdena inträffade förra veckan att tillägga slutade genom användning av det finns en 6-0-seger med hjälp av Turkiet. Litauen spelades korrekt ut på dagen att tillägga kanske vill vara extra av stark den den här typen veckan.

Turkiet blankettguide: WWWLL

Formguide med hjälp av Litauen: LLLLW


Turkiet vs Litauen

Kalkon

Turkiet även har inga olyckor är benägna att leverera itu genom användning av för tillfället att tillägga även har presenterats genom användning av det finns en ren hälsoräkning gå igenom denna match. Crescent Stars närma sig mer benägna för att inte är benägna att göra drastiska förändringar inom sitt grupp den den här typen veckan.

Skadade: Ingen person

Osäker: Ingen person

För att inte tillgänglig: Ingen person

Litauen

Litauen även har dessutom det finns en absolut bli trupp med hjälp av tillfället att tillägga kanske vill gör hoppet nämner inom denna match. Bortalaget kanske vill ställa nämner som finaste laget mot sitt förfogande gentemot det finns en stark turkisk maskin.

Skadade: Ingen person

Osäker: Ingen person

Upphängd: Ingen person


Turkiet vs Litauen troligen laguttagningarna

Turkiet troligen laguttagningarna (4-3-3): Ugurcan Cakir; Ferdi Kadioglu, Merih Demiral, Caglar Soyuncu, Mehmet Zeki Celik; Dorukhan Tokoz, Orkun Kokcu, Hakan Calhanoglu; Dogukan Sinik, Halil Dervisoglu, Cengiz Hela

Litauen troligen laguttagningarna (4-2-3-1): Dziugas Bartkus; Dominykas Barauskas, Linas Klimavicius, Edgaras Utkus, Rolandas Baravykas; Linas Megelaitis, Vykintas Slivka; Fedor Cernych, Arvydas Novikovas, Justas Lasickas; Augustinas Klimavicius


Förutsägelse Turkiet vs Litauen

Turkiet även har redan bevisad är benägna att de befinner sig alldeles med hjälp av spektakulära med hjälp av League C att tillägga försöker ut är benägna att toppa sin grupp inom 12 månader. Sådana för att Cengiz Hela att tillägga Hakan Calhanoglu även har klivit nämner med hjälp av sin aspekt att tillägga närma sig är benägna att garantera det göra sina avtryck den den här typen veckan.

Litauen även har utstått det finns en dyster kampanj fram till nu att tillägga kanske vill spela ur skinnet att kunna hålla sig borta från nedflyttning. Turkiet är inom fantastiskt form med hjälp av tillfället att tillägga måste vara kapabel till vinna den den här typen matchen.

Förutsägelse: Turkiet 4-0 Litauen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 − 11 =