Hogwarts Legacy, det finns en trailer illustrerar funktionerna inom PS5-versionen

Hogwarts arv är huvudpersonen inom det finns en ny trailer illustrerar fungera resten av versionen PS5 resten av sporten, för att släpps inom höst.

Efter ny till den senaste State of Play, Hogwarts Legacy även har därefter återvänt så att nuvarande sig, inom på detta omständigheter så att exponera de som teknologier som kan är benägna att stödjas resten av den förväntade bindningen PlayStation 5.

Bland dessa står stolt haptisk återkopplingvilket närma sig för att vidta åtgärder potentiellt är benägna att uppfatta jordar men även ytor på ett extremt extraordinärt liv som betyder, men även adaptiva triggersför att dynamiskt närma sig är benägna att modifiera motståndet vi litar på att på vad vi gör.

Tydligt närma sig sätt är benägna att det har varit det3D-ljudsom kan att omge för oss inom den extraordinära atmosfären inom Wizarding World men även inom de som förmodligen den mest spektakulära sekvenserna resten av marknadsföringskampanj för att avancerade resten av Avalancche Software.

För att nämnts närma sig Hogwarts Legacy är benägna att debutera inom höst inom PC, PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One men även Nintendo Switch-versioner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 − twelve =