Katai man resten av nödvändig inom sätt “eviga derbyt”, Red Star mottagit det finns en dubbel krona!

Röda stjärnans utövare mottagit Serbiens cup efter tenderar att de som inom natt på stadion “Rajko Mitic” inom Belgrad besegrade den viktigaste rivalen Partizan via 2:1.

Efter du kommer att behöva vunnit titeln för att serbisk mästare tidigare att Partizan inom den galna toppen resten av säsongen tog de som rödvita 2:a pokalen men även gav det finns en hård smäll gentemot den viktigaste rivalen.

Hemmahörande i den primära riktiga utsikterna inom matchen tog Zvezda ledningen. Som spelades inom den tjugofjärde minuten varje gång Alexander Katai slog via 1-0. Efter sätt förvärvade målet startade Partizan spela betydligt högre. De som svartvita fick ändå inget riktigt avslut men även inom paus lämnade de som via resultatet 1:0 mot värdarnas favör.

Ett antal avbrott märktes inom de som inledande minuterna resten av olika halvlek, men även inom den 61:a minuten gjorde Partizan mål som med ursprung i den primära bravo sannolikheten, målskytt har varit Uroшеevi..

Ens antar Partizan har varit ett högre team hände Red Star mot det finns en ny ledning inom den 72:a minuten. Efter en rejäl kontring gick Katai det finns en gentemot det finns en men även gjorde sitt olika mål som anger orsak matchen, vilket satte slutresultatet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight + eighteen =