Simon the Sorcerer Origins tillkännagavs för att stödja PC dessutom konsoler, är prequel mot peka dessutom klicka-serien

Leonardo Interactive de brukar italienska utvecklarna resten av Smallthing Studios meddelade Simon The Sorcerer Origins, ett peka dessutom klicka på grafiskt reseadministratörer för att fungerar för att det finns en prequel mot den som tillhör det historiska serien född 1993 på Amiga dessutom MS-DOS. Sporten närma sig tenderar att det har varit det av tillgängligt på PC, PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One dessutom Nintendo Switchvia publicering förväntas mitt i 2023. Tillkännagivandet åtföljdes resten av det finns en trailer dessutom det finns en serie foton för att kommer du att kunna låt oss titta på inom spelaren dessutom inom galleriet inom nyheterna.

Simon the Sorcerer Origins är den officiella prequel mot serien dessutom utspelar sig ett par veckor tidigare att händelserna inom sätt första sporten. Utvecklarna lovar tenderar att titeln närma sig tenderar att presentera karaktären resten av klassiska grafiska reseadministratörer samtidigt den integrerar modernt spelet dessutom grafikstil.

Vi är redo att därefter förutse oss ganska mycket antal pussel för att ska lösas via uppfinningsrikedom via den klassiska “grab and use”-dynamiken, alla bitar kryddat via mellanspel dessutom komiska repliker i rad med seriens anpassad.

Denna sort är den officiella beskrivningen resten av Simon the Sorcerer Origins:

Simon the Sorcerer Origins är den officiella prequel mot den legendariska Simon äventyrsserien dessutom antar den klassiska karaktären resten av grafiskt reseadministratörer hela genom tenderar att kombinera modernt spelande dessutom grafisk ett läge.”

“Simon är det finns en rebellisk person mellan 13 och 19 år … förnämligast rebellisk (möjligtvis för att stödja rebellisk för att stödja denna hemska värld)! Efter du kommer att ha blivit (orättvist) utvisad hemmahörande i universitetet, finner hans av fogor tenderar att de som bör överföra. Ett nytt liv, ett nytt fastigheter, ett nytt master svit dessutom den här typen är tenderar att det finns en serie vågade tillfällen för att kombinerar bort från områden off date dessutom rum (sätt för att känd som det finns en påtvingad tillväxt resten av handlingen) projicerar Simon “återigen”, för att stödja första gången, inom det finns en värld resten av magi bebodd resten av mäktiga (å andra sidan bara om värdelösa) trollkarlar dessutom absurda varelser.”

“Så börjar till ett otroligt (dessutom med all sannolikhet livsfarligt) reseadministratörer, mellan bekymmer dessutom pussel nysta, det finns en uråldrig profetia tenderar att att tillfredsställa, farliga alkemiska anordningar tenderar att dechiffrera såväl för att kraftfulla besvärjelser (dessutom oätliga grytor), via det finns en intensiv dessutom medryckande framställning baserad på magi dessutom återvända fastigheter!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + nine =