remake resten av den primära samt PS5 / Series-versionen resten av 2:a på direkt, med hjälp av ett status

Red Dead Redemption 2 som hade varit det finns en kritisk samt offentlig succé, å andra sidan i enlighet med ett status behöver Rockstar för att inte behålla på vad för att även har uppnåtts fram till nu. Verkligen anges tenderar att det finns en remake resten av som första sportenutöver det finns en PS5- samt Xbox Series X | S-version resten av den på ett tag.

Källan är Chris Klippel resten av Rockstar Magasinbagage. Klippel även har föreslagit tenderar att det finns en fullfjädrad Red Dead Redemption-remake är på direkt, kollektivt via PS5 samt Xbox Series X | S-versionen resten av Red Dead Redemption 2. Omkring bestämt hävdar läckaren tenderar att som på ett tag sporten är inom fungerar av den anledningen som 2020, å andra sidan ett formellt säger sköts nämner resten av Rockstar när som helst pojken bestämde sig med tanke på göra i fråga om den primära.

A PS5 samt Xbox Series X | S-versionen resten av Red Dead Redemption 2 som jag skulle inte för att inte vara det finns en överraskning i alla avseenden. Rockstar Games är större än känt med hjälp av sin vilja tenderar att bära sina spelet genom generationer, tänk bara för att på GTA 5. Genom användning av 44 hundratusentals sålda exemplar samt onlineläge är westernspelet det finns en idealisk kandidat med hjälp av det finns en nyutgivning på befintlig gen.

Det finns en baddräkt remake resten av den primära Redemptionändå ser ut som konstigare. Det är det ett det enorma spelet samt som skulle definitivt kräva det finns en seriös produktionsinsats med tanke på göra ett uppdrag av dessa artiklar slaget. Det finns en remaster skulle definitivt vara lossa tenderar att göra. För att sagt, Take-Two (moderbolag ytterligare Rockstar Games) även har bekräftat tenderar att de som tänka på göra 8 remake / remaster / port 2025, så som finns tillräckligt med utrymme med hjälp av den primära Red Dead Redemption dessutom. Såväl som jag skulle inte som vara korrekt händelse tenderar att bära sporten ytterligare PC, vilket format för att valts.

För att hela tiden, hände ha i åtanke att vi bara för att pratar i fråga om status och icke officiell kunskap. Vi kommer att få redo på nya besked, vilket är redo att ta ett tag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen + 17 =