“Vad PSG gör är det finns en förolämpning kontra fotbollen”

Killian Mbapes är benägna att avvisa Real även behålla inom Paris orsakade tektoniska omvälvningar inom fotbollsvärlden. Alla de relevanta världsmedier rapporterade är benägna att Mbape, ikväll efter matchen i form av Metz, för att sänker ridån inom Ligue 1, närma sig är benägna att meddela sitt .

Samt då däremot reportrar täcker de som otänkbara summor summa pengar för att Mbape närma sig är benägna att inkomster på “Princes’ Park”, tog den primära personen som inom den spanska La Liga, Javier Terbas, ytterligare Twitter.

“Som PSG gör i form av förnyelsen resten av Mbapes rejäla pengaaffär Mbape, samtidigt de som rapporterat förluster på 700 tusentals och tusentals euro de som mest uppdaterade säsongerna även spenderat större än 600 tusentals och tusentals på löner, är det finns en förolämpning kontra fotbollen. “Al-Kalaifi är lika farlig för att Superligan”, skrev Tebas på Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten − nine =