Kevin De som Bruyne säsongens utövare inom Premier League!

Premier League även har beslutat tenderar att priset för att stödja säsongens största utövare leder till händerna på Kevin De som Bruyne.

De som Bruyne är intill att förverkliga titeln via Manchester City för att stödja det finns en sådan sak för att de som behöver att kunna slå Aston Villa imorgon. Anger orsak belgaren är på detta sätt olika priset efter du kommer att ha vunnit sätt första säsongen 2019/2020.

I form av på detta anslöt mannen sig Thierry Henry, Cristiano Ronaldo att tillägga Nemanja Vidic inom sällskap via utövare för att vunnit priset ett antal gånger.

Valet resten av de som största inom Premier League görs via röster med ursprung i de flesta av folket, kaptenerna för att stödja hela golfutrustning inom Premier League att tillägga det finns en grupp

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − 14 =