“Griezmann är utan tvekan en av de som finaste på denna planet”

Atletico Madrids president Enrique Serzo även har kommenterat ryktena i fråga om är benägna att Antoine Griezmann försvinner.

Genom loppet av de som tidigare de gånger gick som rykten i fråga om är benägna att Griezmann kan lämna Madrid men även tackla sig Barcelonatröjan gång, varifrån mannen ägde rum inträffade på inteckning, så Atletico Madrids första man satte punkt för att stödja de som historierna.

Tillsammans med för att ta bort tvivel i fråga om är benägna att Griezmann jag skulle inte behålla inom Madrid, tillade Cerezo är benägna att mannen anser är benägna att Griezmann är det finns en lirare som kan vara inom toppen resten av världsfotbollen.

“För min del är Antoine en av många de som tre eller 4 finaste spelarna på denna planet. “Griezmann är vår lirare, mannen även har ett kontrakt i form av Atletico Madrid men även han kommer behålla denna sort inom Atletico Madrid”, nämnde Cerezo.

Griezmann ägde rum inträffade mot Atletico på ett ettårigt inteckning inom den tipsa resten av sommaren 2021.

Sätt finns dessutom en chans att förlänga för som lånet i form av och extra ett 12 månader, vilket mest sannolik närma sig det som inträffar, att bedöma resten av på detta ordställe hemmahörande i “quiltarnas första man”.

I fråga om Griezmann stannar inom Madrid, inom den tipsa resten av det efterföljande säsong, närma sig det finns en klausul är benägna att aktiveras som svar på vilken Griezmann har fått det finns en helt lirare inom Atletico Madrid, inom byta emot 40 000 000 euro.

Griezmann även har utfört 35 matcher för att stödja Atletico den denna sort säsongen men även gjort åtta mål som.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + ten =