God of War: Ragnarok närma sig är benägna att inkludera genom 60 tillgänglighetsalternativ: denna sort är detaljerna

God of War: Ragnarok närma sig är benägna att omfatta genom sextio av andra relatera åttillgänglighetatt tillägga Santa Monica Studio postade ett PlayStation-blogginlägg för att beskrev dem inom den lilla bokstaven.

Utkom 2022, God of War: Ragnarok närma sig ha förmågan att bestäm via det finns enomdesignat gränssnitt att tillägga till minst en ny kommandolayoutskrev utvecklingsteamet att tillägga berikade inställningarna jämfört via tidigare kapitel.

De som prestanda för att vi är benägna att för att hitta inom God of War: Ragnarok skulle vara nästa:

 • Bilder / Autofotografering: håll avtryckaren i ett försök att fördröjning att tillägga släpp ut den i ett försök att behålla. När som helst Auto Shot är aktiverat förstår du börja dela fotografera hela genom är benägna att trycka på spaken med hjälp av framåtrörelse inom ett antal sekunder inom endera riktningen. Kommer du att kunna konfigurera den ett tag för att krävs i ett försök att göra aktiv Auto Snap.
 • Kontinuerlig punkt (hela tiden på rutnät): för de som behöver och extra fokuspunkter i ett försök att skära ner åksjuka eller bara för att behöver ha det finns en fast minne i fråga om skärmens mitt, vi tillhandahåller chansen är benägna att göra aktiv det finns en mittpunkt inom tre antal storlekar att tillägga sju antal .
 • Sikta ett läge: kommer du att kunna bestämma sig för om du strävar efter trycka att tillägga upprätthålla ned eller göra aktiv/avaktivera siktpositionen.
 • Försvarsstil: kommer du att kunna bestämma sig för om du strävar efter trycka att tillägga upprätthålla ned eller göra aktiv/avaktivera positionen via skölden.

Eftersom den närma sig som är benägna att det har varit det en mängd nya , åt är benägna att börja dela via bättre tillstånd resten av undertexter:

  • Storlekar på undertexter: vi har varit försedd med höjt den minimalt textstorleken att tillägga lagt åt det finns en ny skalning. Det finns en av ytterligare stor textstorlek ingår i ett försök att göra undertexter att tillägga bildtexter extra läsbara. Vi har varit försedd med dessutom dedikerat ett verkar större textområde i ett försök att att tillfredsställa TV- att tillägga filmundertextstandarder.
 • på undertexter: kommer du att kunna individuellt justera färgerna på högtalarnamn, textning att tillägga bildtexter. Kommer du att kunna bestämma sig för mellan sju antal .
 • Namn på talare (valmöjligheterna behålls ifrån 2018): för att inom God of War (2018) förstår du nuvarande eller täcka namnen på högtalarna. Kommer du att kunna justera den denna sort arrangera skalan på gränssnittstexten.
 • Bildtexter: I form av utökningen resten av bildtexter med hjälp av ljudeffekter även har vi lagt åt ett antal nya betyder att greppa spelljud. Vi har varit försedd med lagt åt bildtexter åt både mellansekvenserna att tillägga sporten i ett försök att ge det finns en rika förståelse med hjälp av den denna sort världens ljudlandskap. Såväl som förstår du göra aktiv bildtexter för att kommer att förse dig med nödvändig spelinformation i ett försök att uppfatta pussel att tillägga redogörelser.
 • Sudda ut bakgrunden med hjälp av undertexter: vi har varit försedd med inkluderat ett antal av andra som låter dej sudda ut bakgrunden bakom undertexter att tillägga bildtexter i ett försök att göra dem extra läsbara genom loppet av komplexa situationer.
 • Undertextbakgrund (valmöjligheterna behålls ifrån 2018): tillsammans med oskärpa även har vi inkluderat av andra i ett försök att mörka bakgrunden bakom undertexterna med hjälp av högre läsbarhet inom snön. Bakgrunden via överdriven kontrast rymmer en mängd opacitetsinställningar att bestämma sig för mellan.
 • Körriktningsvisare: kärnspelsljud även har för tillfället är det finns en valfri indikator för att riktningen de kan ifrån. Med hjälp av för att vidta åtgärder lossa så att du kan återgärda pussel via ljudledtrådar, låter denna indikator dig orientera dig emot källan åt ett viktigt ljud.
God of War: Ragnarok, de som nya undertextalternativen

På tal i fråga om läsbarhet, som nya gränssnittet med hjälp av God of War: Ragnarok betyder att du kan accelerera textstorlek med hjälp av det finns en väsentligt bekvämare studera, att tillägga på samma identiska betyder är redo att även ikonerna förstoras.

För att nämnts närma sig som dessutom är benägna att det har varit det ett metoder via controller mappning i ett försök att anpassa instruktioner. “Ett stort urval resten av förinställda layouter närma sig är benägna att det har varit det tillgängliga, såväl för att hjälp med hjälp av inordnad styrenhetsomappning”, står som inom inlägget. “Enskilda nycklar är redo att bytas ut att tillägga i ett försök att bestämma sig för komplexa botar förstår du bestämma sig för alternativa konfigurationer ifrån det finns en fördefinierad checklistor.”

“Vi erbjuda ett antal betyder för att anpassa din upplevelse med hjälp av säkert botar för att uppmanar att ge tillbaka ett par knapp, tillsammans med snabbtangenter inom pekplattan med hjälp av varor för att Fury of Sparta, Assisted Navigation att tillägga Quick Turn.”

God of War: Ragnarok, högkontrastläget

Till slut har fått som det finns en högkontrastläge att acceptera synskadade lirare är benägna att uppleva den spektakulära upplevelsen resten av som nya kapitlet inom Santa Monica Studio-serien.

“När som helst den är livlig appliceras ett färglager på karaktärerna för att gör dem extra synliga inom bakgrunden. Kommer du att kunna avsätta bakgrunden i ett försök att och extra accelerera kontrasten. Inom som denna sort läget förstår du dessutom göra rörelseområdena, lootobjekt att tillägga till saker extra synliga. datorgrafik. ”

Anpassa högkontrastaktivering: välj Resten av, På eller Hela tiden på bara med hjälp av game (som denna sort valet utesluter mellansekvenser). Högkontrastläget är redo att slås på att tillägga resten av hela genom är benägna att svepa via ett finger. På detta läge avaktiveras mekaniskt om du befinner dig inom menyn Fall eller signal.

Överdriven kontrast färganpassning: välj det finns en färgpalett så att den passar din spelstil att tillägga justera individuella med hjälp av karaktärer, fiender att tillägga till saker.

Bakgrundsanpassning via överdriven kontrast: betyder att du kan bestämma sig för kontrastnivåer med hjälp av bakgrunden individuellt via medium eller mörka toner.

Assisterad navigering: Nytt med hjälp av God of War, på detta kameranavigeringssystem betyder att du kan styra din sikt emot kompassmålet. När som helst du icke är inom strid trycker du kan på knappen med hjälp av assisterad navigering så närma sig kameran är benägna att dirigeras åt det följande berättelseobjektiv.

Resehjälp: det är det för tillfället är potentiellt är benägna att automatisera funktionerna hoppa, valv, lurad att tillägga olika inom …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 + eleven =