French Open 2022: Carlos Alcaraz vs Juan Ignacio Londero förhandsvisning, mötet, förutsägelse, odds dessutom val av

Matchdetaljer

Fixtur: (6) Carlos Alcaraz vs (L) Juan Ignacio Londero.

Datum: 22 maj 2022.

Turnering: Franska öppna 2022.

Sfärisk: Första omgången (omgång resten av 128).

Mötesplats: Paris, Frankrike.

Klasskategorier: Grand Slam.

Golvspel: Utomhuslera.

Matchtid: Cirka. 16.00 lokal ett tag, 14.00 GMT, 10.00 ET, 19.30 IST.

Prispengar: 21 256 800 €.

Livesändning: Förenta staterna – Tennis Channel, NBC Sports, Peacock TV | Kanada – TSN | UK – Eurosport | Indien – Sony Ten.


Carlos Alcaraz vs Juan Ignacio Londero förhandsvisning

Världs nummer 6 Carlos Alcaraz börjar till sin söka efter på French Open 2022-titeln gentemot den argentinske lucky loser Juan Ignacio Londero på söndag.

Alcaraz även har inte har någon det finns en drömsäsong fram till nu, dessutom etablerat sig för att en av många de som främsta utmanarna ytterligare Coupe des Mousquetaires trofé. Efter du kommer att behöva triumferat inom Rio de som Janeiro inledde 19-åringen det finns en anmärkningsvärd nordamerikansk sving för att märkte honom leverera titeln inom Miami dessutom nå semifinalen på Indian Wells.

Efter det finns en övergående stamning på Monte Carlo studsade den unge spanjoren igen på ett osannolikt betyder på hemmaplan dessutom mottagit back-to-back-titlar inom Barcelona dessutom Madrid. Sanningen det pojken slog varje Rafael nadal dessutom Novak Djokovic på ett sätt ytterligare ära inom den spanska huvudstaden närma sig att leverera honom ett det enorma självvärde gå igenom gården Major.

Det finns en typisk sydamerikansk claycourter, Juan Ignacio Londero, även har inte har någon mycket av sina tennisframgångar på den röda smutsen.

Mannen även har nått några finaler på tour-nivå inom sin yrke, varje på lera. Då däremot 28-åringen gick segrande inom Cordoba inom februari 2019, slutade pojken för att tvåa ytterligare Nicolas Jarry ett antal månader efteråt inom Bastad. Samma identiska 12 månader hade argentinaren dessutom sin finaste Grand Slam-show du har någonsin i form av ett utmärkt inom fjärde omgången inom French Open.

De som konsekventa prestationerna hjälpte honom för att lyckas med det finns en karriärhög betyg på nr 50 gentemot den tipsa resten av säsongen.

Mannen tog sig men det finns en ytterligare semifinalen inom Cordoba inom februari inom 12 månader. Av den anledningen som dess även har ändå Londero för att inte kunnat påverka både ATP-touren dessutom ATP Challenger-touren.

🎾🇦🇷 ¡DERROTA YA ESPERAR! El cordobés Juan Ignacio Lóndero 🇦🇷 cayó por 6-7/1-6 ante Borna Gojo 🇭🇷 en la última ronda de la qualy de #RolandGarros 🤞Elektrisk energi ‘Topo’ aún tiene chances de som ingresas al cuadro principal como Lucky Loser. https://t.co/QTRW5ePmxo

I form av sin världsranking sjunkande ytterligare 141 även har argentinaren varit tvungen är benägna att spela kvalomgångarna inom French Open den den här typen veckan. Mannen mottagit sina första par omgångar tidigare än pojken fel gentemot Borna Gojo. Londero tog sig ytterligare stängning ytterligare huvuddragningen för att det finns en fördelaktig förlorare.


Carlos Alcaraz vs Juan Ignacio Londero konfronterad den ene den andre

Alcaraz dessutom Londero även har aldrig klarat resten av på touren tillförene, så deras head-to-head är dessa dagar oavgjort 0-0.


Carlos Alcaraz vs Juan Ignacio Londero odds

Lirare Moneyline Handikappspel Ett fullständigt variation av spelet (genom dessutom hela)
Juan Ignacio Londero +1100 +8,5 (+100) Genom 29,5 (+110)
Carlos Alcaraz -5000 -8,5 (-145) Genom loppet av 29,5 (-155)

Alla de odds närma sig med ursprung i BetMGM


Carlos Alcaraz vs Juan Ignacio Londero förutsägelse

” alt=”Carlos Alacaraz med Madrid Open-trofén” width=”1920″ height=”1294″ data-img=”https://staticg.nyheter247.com/editor/2022/05/041d0-16531355655435-1920.jpg” data-img-low=”https://staticg.nyheter247.com/editor/2022/05/041d0-16531355655435-1920.jpg” />
Carlos Alacaraz i form av Madrid Open-trofén

P.g.a. sin form dessutom betyg är Carlos Alcaraz den överväldigande segerkandidaten är benägna att leverera sig genom den den här typen konkurrensen.

Sätt 6:e fröet även har varit inom sensationell form på sistone. Hans mognad dessutom självvärde även har hjälpt honom är benägna att leverera det finns en snabb uppstigning ytterligare höjden 10 på världsrankingen.

Alcarazs snabbhet, vinklar, bantäckning dessutom skottfärdigheter även har hjälpt honom är benägna att placera citerar ett rekord för att stödja årets dessutom förlust i form av 28-3. Hans dropshots kan också vara ett jaktredskap för att även har hjälpt honom att avbryta motståndarens rytm på ett flertal händelser.

Londero, sedan igen, även har gott i fråga om expertisförväntningar resten av lera dessutom närma sig är benägna att garantera det har interaktion spanjoren inom långa rallyn. Anger orsak ha förmågan att håll sig tå ytterligare tå i form av Alcaraz bör pojken göra det finns en fantastisk prestation på serven. Dock som ett resultat av person mellan 13 och 19 år även har varit inom fantastisk form på efteråt ett tag är som faktiskt det finns en uppförsbacke för att stödja argentinaren.

Alcaraz närma sig är benägna att försök att för att använda sig av sina aggressiva returer som ett sätt att spela komma in det finns en tidig servepaus dessutom konstruera vidare därifrån på allmänt ytterligare olika ronden.

Förutsägelse: Carlos Alcaraz vinner inom raka enheter.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen + 14 =