Real vunnit Euroleague “Elektrisk energi Clкоsico” med hjälp av Euroleague-finalen!

Real Madrid slog Barcelona genom användning av 86-83 inom den övriga semifinalen inom Euroleague inom Belgrad, med hjälp av det finns en godis revansch med hjälp av Pablo Lassos grupp dessutom säkrade en rejäl final gentemot detta mästaren, Anadolu Efes, för att förra har varit högre än Olympiacos inom dramatik.

“Kings” hade det finns en dålig serie genom användning av 5 nederlag inom rad hemmahörande i Barcelona, ​​i ett försök att förmedla revansch på dem inom säsongens mest viktiga match, efter är benägna att laget mot Sarunas Jasikevicius hade ett tvåsiffrigt övertag inom matchen. På detta är den primära finalen med hjälp av “kungarna” efter du kommer att behöva vunnit titeln 2018.

Barça hade det finns en 9-0-run inom den övriga kvarten i ett försök att förmedla ledningen genom användning av 43:33 tidigare än paus, så Real ägde rum inträffade igen genom användning av 26:11 inom den 3:e kvarten, ledda resten av Sergio Lluj dessutom Fabien Casser. Nicolas Laprovitola satte igen Barça inom matchen genom användning av två trepoängare inom rad tre min tidigare att toppen, vilket gav Real det finns en tvåpoängsledning (73:75). Matchen gick komma in inom ett osäker avslut, tidigare än Lluj säkrade segern. Casser slutade genom användning av 18 den bästa poängen… med hjälp av Real, Jabusele hade 18 den bästa poängen… dessutom 8 returer dessutom Lluj slutade genom användning av 15 den bästa poängen…. Nikola Mirotic партијаs vackra spelet genom användning av 26 den bästa poängen…, 12 returer dessutom 5 assist räckte för att inte med hjälp av Barça.

Finalen spelas på lördag kl 18:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − 7 =