Luka Jovic har fått åt det finns en medlemskap!

Real Madrids anfallare, för att för att inte kommer att få en betydande mängd speltid inom laget, Luka Jovic närma sig snabbt är benägna att underhålla Zvezda 09, det finns en medlemskap för att inte för länge sedan spelade inom bosniska Premier League.

Efter inofficiella spekulationer i fråga om som Jovic övertagande genom del av fotbollsklubben, även har det finns en officiell försäkran kommit är benägna att den serbiska landslagsmedlemmen närma sig är benägna att ansvara med hjälp av hela idrottsfrågor inom laget.

Jovic behöver bidra barnen inom regionen är benägna att avancera även konstruera det finns en duktig yrke, å andra sidan pojken behöver dessutom bidra klubben.

Serben delade sina ide som genom användning av ledningen även visionen är benägna att lyfta klubben åt det finns en ökad scen, samtidigt pojken skapar ett konkurrenskraftigt team.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four − 2 =